Barstole

ACT NORDIC Naomi barstol, m ryglæn, drejefunktion. gaspatron, fodstøtte – antracitgrå stof/sort stål

ACT NORDIC Naomi barstol, m ryglæn, drejefunktion. gaspatron, fodstøtte – antracitgrå stof/sort stål

819.00 kr.

Med ACT NORDIC Naomi barstolen får du unik komfort og stil i én. Den moderne drejefunktion og høje ryglæn gør den til det perfekte valg til enhver indretning.

Varenummer 6722600203750933 Kategori

Beskrivelse

Tag plads og lad dig forføre af ACT NORDIC Naomi barstolen, der definerer elegance og komfort på en og samme tid. Med sit stilfulde design og praktiske funktioner er denne barstol det perfekte valg til din hjemmebar eller køkkenø.

Naomi barstolen er udstyret med et flot ryglæn, som giver ekstra støtte og komfort under lange hyggelige stunder ved bardisken. Den praktiske drejefunktion gør det let at dreje rundt og følge med i samtalen, uanset hvor den måtte lede hen.

Med en smart gaspatron kan du nemt justere højden på stolen, så den passer til din statur og siddehøjde. Du kan altså selv skabe den optimale siddeoplevelse, der passer bedst til dig.

Fodstøtten på Naomi barstolen er en sand luksus for dine fødder og giver ekstra komfort, når du sidder i timevis og nyder din yndlingsdrink eller morgenkaffen. Den minimalistiske, men robuste trompetfod er lavet i mat sort ru pulverlakeret stål, der både tilfører stabilitet og en moderne æstetik til designet.

Den smukke antracitgrå farve på stoffet, der er prydet med harlekinsyninger og en diskret lynlås, tilføjer en touch af elegance og sofistikation til din indretning. Naomi barstolen kombinerer på smuk vis funktionalitet, design og komfort i ét enkelt møbel, der vil blive et omdrejningspunkt i dit hjem.

Sæt prikken over i’et i din hjemmebar eller køkken med ACT NORDIC Naomi barstolen, der løfter din indretning til et nyt niveau af stil og komfort. Lad dig inspirere af den skønne Naomi og skab et rum, hvor du og dine gæster kan slappe af og nyde livets små glæder i fuldendt elegance.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “ACT NORDIC Naomi barstol, m ryglæn, drejefunktion. gaspatron, fodstøtte – antracitgrå stof/sort stål”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.