Barstole

Barstol i blå velour med sorte ben HN1205 – 1001263

Barstol i blå velour med sorte ben HN1205 – 1001263

999.00 kr.

Opgrader dit køkken eller bar med vores elegante barstol i blå velour. Det stilfulde design og høje komfortniveau vil forvandle din indretning.

Varenummer 5348500010091123 Kategori

Beskrivelse

Forestil dig at have din egen elegante, stilfulde bar derhjemme, hvor du kan invitere dine venner og familie til hyggelige stunder og skabe uforglemmelige minder. Med vores smukke barstol i blå velour med sorte ben kan du skabe den perfekte atmosfære og tilføje en luksuriøs touch til dit hjem.

Denne barstol er ikke bare en almindelig siddeplads – det er et statement piece, der vil tiltrække opmærksomhed og beundring fra enhver, der ser den. Den dybe blå velour og de elegante sorte ben skaber en fantastisk kontrast, der udstråler luksus og stil. Med sine dimensioner på 60 cm i længden, 108 cm i højden og 55 cm i bredden, har denne barstol den perfekte størrelse til at passe ind i enhver indretning.

Men det er ikke bare udseendet, der gør denne barstol til noget særligt. Den er også utrolig komfortabel at sidde på, takket være det bløde velourmateriale og den ergonomisk designede sædehøjde på 77 cm og sædedybde på 44 cm. Du kan bruge den både ved din bar eller som ekstra siddeplads rundt om et højt bord.

Med en nettovægt på 6,2 kg er denne barstol let at flytte rundt på, så du nemt kan tilpasse din indretning efter behov. Uanset om du har en moderne indretning eller foretrækker en mere klassisk stil, vil denne barstol være et perfekt match.

Så gå ikke glip af chancen for at tilføje et strejf af glamour og luksus til dit hjem med vores barstol i blå velour med sorte ben. Skab en hyggelig og stilfuld atmosfære, hvor gode samtaler og uforglemmelige øjeblikke kan opstå. Gør din hjemmebar til det ultimative samlingspunkt med denne fantastiske barstol – du vil ikke fortryde det.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Barstol i blå velour med sorte ben HN1205 – 1001263”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.