Barstole

Barstol i rosa velour med ben i messing look HN1214 – 1001260

Barstol i rosa velour med ben i messing look HN1214 – 1001260

999.00 kr.

Forkæl dig selv med vores luksuriøse barstol. Elegant design, rosa velour og messing look gør den til det perfekte statement piece til dit hjem.

Varenummer 5348500857550623 Kategori

Beskrivelse

Denne luksuriøse barstol i rosa velour med ben i messing look vil tilføje en glamourøs touch til dit hjem eller erhvervslokale. Med sit elegante design og høje kvalitet vil denne barstol med garanti skabe en sofistikeret atmosfære, uanset hvor den placeres.

Den rosa velour giver stolen et moderne og stilfuldt udtryk, samtidig med at den bløde og behagelige overflade sikrer optimal komfort. Messinglooket på benene tilføjer et strejf af elegance og bidrager til stolenes eksklusive udseende.

Med en længde på 60 cm, en højde på 108 cm og en bredde på 55 cm er denne barstol rummelig og behagelig at sidde på. Sædet har en højde på 77 cm og en dybde på 44 cm, hvilket gør den ideel til brug ved bardiske eller høje borde. Denne stilfulde barstol vejer blot 6,2 kg, hvilket gør den let at flytte rundt på og tilpasse efter behov.

Fremstillet af velour og stål af høj kvalitet er denne barstol ikke kun smuk at se på, men også holdbar og robust. Den er designet til at modstå daglig brug og bevare sit elegant udseende i mange år fremover.

Bring en følelse af luksus og eksklusivitet ind i dit hjem eller forretningslokale med denne fantastiske barstol i rosa velour med ben i messing look. Skab en stilfuld og indbydende atmosfære med dette unikke møbel, der vil imponere enhver, der ser det. Giv dine gæster eller kunder en førsteklasses oplevelse med denne smukke og komfortable barstol, som skiller sig ud fra mængden og tilføjer et strejf af glamour i ethvert rum.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Barstol i rosa velour med ben i messing look HN1214 – 1001260”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.