Barstole

Barstol i rosa velour med sorte ben HN1214 – 1001262

Barstol i rosa velour med sorte ben HN1214 – 1001262

999.00 kr.

Opgrader din indretning med vores stilfulde barstol i rosa velour. Luksuriøst design og komfort mødes i denne elegante stol.

Varenummer 5348500857550625 Kategori

Beskrivelse

Træd ind i en verden af elegance og stil med vores Lausanne barstol i rosa velour med sorte ben. Denne smukke og luksuriøse barstol er ikke kun et funktionelt møbel, men også et kunstværk, der vil tilføre elegance og glamour til ethvert rum.

Barstolen har et tidløst design med en elegant pink velour på sædet, der skaber en blød og indbydende fornemmelse. De sorte ben tilføjer et moderne touch og skaber kontrast til den bløde rosa farve. Denne kombination af farver og materialer skaber en sofistikeret og stilfuld atmosfære, der vil imponere enhver gæst.

Med en højde på 108 cm og en sædehøjde på 77 cm er denne barstol perfekt til køkkenøen, baren eller det høje bord i stuen. Den er designet med komfort i tankerne med en dybde på 44 cm, så du kan sidde behageligt, mens du nyder din favoritdrink eller måltid.

Udover sit smukke udseende er denne barstol også utrolig holdbar og stabil. Den er lavet af høj kvalitet velour og stål, hvilket gør den både solid og let at rengøre. Du kan være sikker på, at dette møbel vil holde i mange år fremover, samtidig med at det bevarer sit elegante udseende.

Tag din indretning til det næste niveau med vores Lausanne barstol i rosa velour med sorte ben. Lad denne smukke og stilfulde barstol blive det perfekte statement piece i dit hjem og skab en indbydende og luksuriøs atmosfære, som du vil elske at vise frem til dine venner og familie.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Barstol i rosa velour med sorte ben HN1214 – 1001262”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.