Barstole

Barstol i sort velour med sorte ben – 1001239

Barstol i sort velour med sorte ben – 1001239

1,599.00 kr.

Opgrader dit hjem med vores elegante barstol i sort velour. Den perfekte kombination af stil og komfort til din stue. Bestil nu.

Varenummer 5348500857550533 Kategori

Beskrivelse

Træd ind i elegance og stil med vores smukke sort velour barstol med sorte metalben. Denne unikke barstol er en perfekt kombination af luksus og moderne design, der vil tilføre en bredere appel til enhver indretning.

Den bløde og lækre velour polstring giver en behagelig siddeoplevelse, mens de slanke sorte metalben tilføjer et strejf af elegance og lethed. Den sorte farve skaber en sofistikeret og tidløs udstråling, der passer perfekt ind i enhver indretningsstil.

Med en bredde på 48 cm, længde på 56 cm og en imponerende højde på 105 cm er denne barstol både smuk og funktionel. Sædet er designet med en dybde på 41,5 cm og en højde på 75 cm, så du kan nyde din yndlingsdrink eller måltid i optimal komfort.

Denne stilfulde barstol vejer kun 8 kg, hvilket gør den let at flytte rundt efter behov. Det holdbare materiale i både velour og stål sikrer, at denne barstol vil fortsætte med at være et centralt element i dit hjem i mange år fremover.

Oplev en ny dimension af elegance og komfort med vores sort velour barstol med sorte metalben. Skab et rum, der udstråler raffinement og stil med dette enestående møbel, der vil imponere enhver gæst og give dig en fornemmelse af luksus i din egen stue. Gør dig klar til at nyde dine favoritøjeblikke i en helt ny atmosfære med denne enestående barstol, der kombinerer skønhed, funktion og komfort på en perfekt måde.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Barstol i sort velour med sorte ben – 1001239”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.