Barstole

Findahl Buck barstol – høj – bøg – lakeret – sort læder

Findahl Buck barstol – høj – bøg – lakeret – sort læder

Original price was: 3,361.00 kr..Current price is: 2,521.00 kr..

Opgrader din indretning med Findahl Buck barstolen. Håndlavet i bøg og smukt læder, en perfekt kombination af stil og komfort.

Varenummer 5589300067402458 Kategori

Beskrivelse

Findahl Buck barstolen er et mesterværk af dansk design skabt af den anerkendte arkitekt Erik Buck. Denne høje barstol kombinerer elegance, funktionalitet og komfort på smukkeste vis. Fremstillet af bøgetræ, er denne barstol ikke kun robust og holdbar, men også utroligt let at rengøre og vedligeholde.

Det lakerede bøgetræ tilføjer en varm og luksuriøs touch til enhver indretning og bidrager til en tidløs æstetik. Den sorte lædersæde giver en sofistikeret kontrast til det lyse træ og tilføjer en ekstra dimension af komfort og stil.

Med sit klassiske 50’er inspirerede design passer Findahl Buck barstolen ind i enhver moderne eller traditionel indretning. Den er ideel til brug ved køkkenøen, i hjemmebaren eller i en café eller restaurant. Den er en skøn blanding af stil og funktionalitet, og dens høje ryglæn og fodstøtte giver optimal komfort selv under lange måltider eller afslappet samvær med venner og familie.

Investér i kvalitet og dansk design med Findahl Buck barstolen. Lad den blive det elegante samlingspunkt i dit hjem eller virksomhed og oplev, hvordan den løfter rummets æstetik og komfort til nye højder. Gør dine siddepladser til en oplevelse med Findahl Buck barstolen – en sand perle af dansk designhistorie.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Findahl Buck barstol – høj – bøg – lakeret – sort læder”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.