Barstole

Savoy barstol i træ og bouclé H113 cm – Sort/Hvid

Savoy barstol i træ og bouclé H113 cm – Sort/Hvid

3,999.00 kr.

Udforsk elegance og komfort med den luksuriøse Savoy barstol. Et perfekt valg til din moderne indretning.

Varenummer 7108800686073590 Kategori

Beskrivelse

Tag plads på din egen elegante træbarstol med vores Savoy barstol i træ og bouclé. Et smukt design fra det anerkendte hollandske firma Richmond Interiors, denne barstol er en perfekt blanding af stil og komfort. Lad dig forføre af det sortlakerede træs elegante finish, der skaber en sofistikeret kontrast til den bløde hvide bouclé-polyester, der pryder sædet.

Med sine imponerende 113 cm i højden over ryggen og en behagelig siddehøjde på 82 cm, er denne barstol ikke bare et møbel, det er et statement piece i dit hjem. Den indbydende form og det luksuriøse materiale inviterer til lange og hyggelige stunder ved køkkenøen eller baren. Lad dine gæster nyde en drink og slå et smut forbi din egen private lounge med Savoy barstolen som et elegant blikfang.

Kvaliteten er i top, og du kan være sikker på, at dette møbel ikke kun er en fryd for øjet, men også yderst holdbart og solidt konstrueret. Lad Savoy barstolen blive det centrale punkt i din indretning og tilføj et strejf af luksus og stil til dit hjem.

Bestil nu og lad dig fortrylle af Savoy barstolens enestående design og komfort. Skab et hjem, der skiller sig ud med dette eksklusive møbel, der udstråler klasse og elegance.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Savoy barstol i træ og bouclé H113 cm – Sort/Hvid”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.