Barstole

Barstol i blå velour med ben i messing look HN1205 – 1001261

Barstol i blå velour med ben i messing look HN1205 – 1001261

999.00 kr.

Opgrader dit hjem med denne elegante barstol i blå velour. Det perfekte møbel til at tilføje stil og komfort til dit køkken eller barområde.

Varenummer 5348500857550624 Kategori

Beskrivelse

Dyk ned i en verden af stil og elegance med vores fantastiske barstol i smuk blå velour og messing look ben. Denne enestående barstol, med modelnummer HN1205 – 1001261, er det perfekte valg til enhver moderne indretning, der ønsker at tilføre et strejf af luksus og raffinement.

Med sin stilfulde og sofistikerede blå velour polstring er denne barstol et ægte statement piece i ethvert rum. Velouren giver stolen en følelse af elegance og komfort, mens farven blå tilføjer en frisk og forfinet touch. Den bløde og behagelige sæde højde på 77 cm samt sæde dybde på 44 cm gør denne barstol ideel til afslappet og komfortabel siddekomfort.

Benene i messing look tilføjer et strejf af glamour og eksklusivitet til stolen. Den gyldne messing finish skaber en varm og indbydende atmosfære og giver stolen et elegant udtryk, der vil imponere enhver gæst. Med en længde på 60 cm, en højde på 108 cm og en bredde på 55 cm passer denne barstol perfekt ind i ethvert rum og kan let integreres i forskellige indretningsstile.

Denne barstol er ikke kun et møbel, det er en investering i din egen komfort og stil. Uanset om du bruger den som en eksklusiv siddeplads ved køkkenøen, i din hjemmebar eller som en elegant tilføjelse til dit hjemmekontor, vil denne barstol helt sikkert tiltrække opmærksomhed og beundring.

Oplev en ny dimension af luksus og stil med vores barstol i blå velour og messing look ben. Lad denne smukke og unikke møbel bringe en følelse af elegance og sofistikering til dit hjem, og skab et rum, der afspejler din personlige stil og æstetik på en enestående måde. Få fat i denne fantastiske barstol i dag og tag din indretning til nye højder.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Barstol i blå velour med ben i messing look HN1205 – 1001261”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.