Barstole

Barstol i grå velour med sorte ben HN1213 – 1001265

Barstol i grå velour med sorte ben HN1213 – 1001265

999.00 kr.

Opgrader din indretning med vores stilfulde barstol i grå velour med sorte ben. Skab en luksuriøs stemning i dit hjem med dette elegante og komfortable sæde. Køb nu.

Varenummer 5348500530112115 Kategori

Beskrivelse

Den smukke Lausanne barstol i grå velour med sorte ben er en perfekt kombination af stil og komfort. Med sit moderne design og luksuriøse udstråling vil denne barstol være et elegant og sofistikeret tilføjelse til enhver hjemmebar, køkkenø eller spiseplads.

Den bløde velourpolstring i en smuk grå farve tilføjer en hyggelig og luksuriøs følelse til rummet, mens de slanke sorte metalben giver et elegant og moderne touch. Stolen er designet med fokus på både æstetik og funktionalitet, hvilket gør den til det ideelle valg for dem, der ønsker at kombinere stil med komfort.

Med en bredde på 55 cm, en højde på 108 cm og en sædehøjde på 77 cm tilbyder Lausanne barstolen en behagelig siddeoplevelse. Den er solidt konstrueret med en nettovægt på 6,2 kg, hvilket sikrer stabilitet og holdbarhed i lang tid fremover.

Udover sit elegante udseende er Lausanne barstolen også let at rengøre og vedligeholde, hvilket gør den til en praktisk løsning til din daglige brug. Med denne barstol kan du skabe en stilfuld og indbydende atmosfære i dit hjem, hvor dine gæster vil føle sig velkomne og komfortable.

Invester i denne smukke Lausanne barstol i grå velour med sorte ben og tilføj en elegant touch til dit hjem. Lad denne barstol være det perfekte statement piece, der fremhæver din personlige stil og skaber en luksuriøs atmosfære i dit hjem.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Barstol i grå velour med sorte ben HN1213 – 1001265”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.