Barstole

Barstol i sort velour med ben i messing look HN1207 – 1001266

Barstol i sort velour med ben i messing look HN1207 – 1001266

999.00 kr.

Forkæl dig selv med luksus og stil med vores elegante barstol i sort velour og messing-look ben. Skab en sofistikeret atmosfære derhjemme.

Varenummer 5348500857550629 Kategori

Beskrivelse

Denne elegante barstol i sort velour med ben i messing look er det ultimative statement-piece til dit hjem. Med sit luksuriøse design og sofistikerede udseende vil denne barstol tilføje en touch af glamour til ethvert rum.

Barstolen er udført i høj kvalitet velour, som både føles blødt og behageligt at sidde på. Den dybe sorte farve skaber en elegant kontrast til de smukke messingben, der tilfører en varm og luksuriøs vibe til barstolen.

Med en højde på 108 cm og en sædehøjde på 77 cm er denne barstol perfekt til barborde eller køkkenøer. Den er ikke kun en fryd for øjet, men også yderst komfortabel at sidde på, hvilket gør den ideel til lange hyggelige aftener med venner og familie.

Med dimensioner på 60 cm i længden og 55 cm i bredden er denne barstol også meget pladsbesparende og passer nemt ind i ethvert rum. Uanset om du bruger den som en ekstra siddeplads i køkkenet eller som en eksklusiv møbel i spisestuen, vil denne barstol med garanti tilføre en luksuriøs stemning.

Så hvis du er på udkig efter en stilfuld, komfortabel og luksuriøs barstol, der samtidig tilfører en elegant touch til dit hjem, så er denne barstol i sort velour med ben i messing look det perfekte valg. Giv dit hjem et løft i indretningen med dette smukke møbel, der vil få dine gæster til at misunde din gode smag og stilfulde indretning.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Barstol i sort velour med ben i messing look HN1207 – 1001266”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.