Barstole

Barstol i sort velour med sorte ben HN1207 – 1001267

Barstol i sort velour med sorte ben HN1207 – 1001267

999.00 kr.

Forkæl dit hjem med denne elegante barstol i sort velour med sorte ben – det perfekte mix af stil og komfort til din indretning.

Varenummer 5348500857550630 Kategori

Beskrivelse

Denne smukke barstol i sort velour med sorte ben er et perfekt møbel til at tilføje elegance og luksus til dit hjem. Med sit stilfulde design og høje kvalitet vil denne barstol blive et centralt element i din indretning.

Stolen er fremstillet i blødt og holdbart velour, som føles behageligt at sidde på. Den dybe sorte farve giver et sofistikeret udtryk, der passer perfekt til enhver moderne eller klassisk indretning. De elegante sorte metalben tilføjer et strejf af elegance og stabilitet til stolen, hvilket gør den både smuk og funktionel.

Med en højde på 108 cm og en sædehøjde på 77 cm er denne barstol ideel til brug ved køkkenøen eller bardisken. Den er designet med både stil og komfort for øje, så du kan nyde lange hyggelige stunder ved bordet. Sædet er rummeligt med målene 60 cm i længden og 55 cm i bredden, hvilket giver god plads til at finde den perfekte siddeposition.

Udover sit smukke udseende er denne barstol også praktisk og nem at rengøre. Du kan med lethed tørre velouret af, hvis der skulle komme pletter, og benene er lette at tørre af med en fugtig klud. Stolen er desuden let at flytte rundt på, så du kan tilpasse din indretning efter behov og ønsker.

Med denne barstol i dit hjem kan du skabe en hyggelig og stilfuld atmosfære, hvor du og dine gæster kan nyde hinandens selskab i komfort og elegance. Lad denne barstol blive det perfekte møbel, der bringer dit hjem til et helt nyt niveau af skønhed og funktionalitet.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Barstol i sort velour med sorte ben HN1207 – 1001267”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.