Barstole

Barstol i sort velour med sorte ben HN1207 – 1001304

Barstol i sort velour med sorte ben HN1207 – 1001304

799.00 kr.

Opgrader din indretning med vores elegante barstol i sort velour og sorte ben. Skab luksus og stil i dit hjem med dette smukke produkt.

Varenummer 5348500857551518 Kategori

Beskrivelse

Drøm dig væk til en verden af luksus og stil med vores elegante barstol i sort velour med sorte ben. Den perfekte kombination af komfort og moderne design, denne barstol vil helt sikkert tilføje en sofistikeret touch til dit hjem eller barområde.

Med sit luksuriøse sort velour og elegante sorte metalben skiller denne barstol sig ud med sit tidløse udseende og høje kvalitet. Den bløde polstring og det justerbare sæde gør det muligt for dig at sidde komfortabelt i timevis, mens du nyder din favoritdrink eller mad.

Vores barstol er ikke bare et smukt møbel, det er også et praktisk valg til enhver moderne indretning. Den har den perfekte højde til køkkenøen eller bardisken og passer perfekt til både private hjem og kommercielle lokaler.

Med dimensionerne 43 cm i bredde, 88-108 cm i højden og 43 cm i længde er denne barstol rummelig nok til at give dig rigelig plads til at slappe af og nyde øjeblikket. Sædehøjden kan justeres fra 63-83 cm, så du kan tilpasse den til din egen højde og præference.

Udført i holdbare materialer såsom polyester, velour og stål, er denne barstol ikke kun smuk, men også robust og let at rengøre. Den er designet til at holde i mange år fremover og vil være et stilfuldt og funktionelt tilføjelse til dit hjem.

Forkæl dig selv med denne fantastiske barstol i sort velour med sorte ben og lad den inspirere dine indretningsdrømme. Skab en indbydende og elegant atmosfære, og få dine gæster til at føle sig specielle, mens de nyder et godt selskab og en god stemning. Gør dit hjem til et sted, hvor luksus og stil mødes, og lad vores barstol være det centrale element, der fuldender dit rum.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Barstol i sort velour med sorte ben HN1207 – 1001304”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.