Barstole

Lausanne Barstol i Rosa Velour, House Nordic, new

Lausanne Barstol i Rosa Velour, House Nordic, new

Original price was: 899.00 kr..Current price is: 689.00 kr..

Gør din hjemmebar ekstra elegant med vores Lausanne barstol i rosa velour fra House Nordic – et smukt tilskud til enhver moderne indretning.

Varenummer 6671902022105171 Kategori

Beskrivelse

Lausanne Barstolen fra House Nordic er en sand perle i møbelverdenen. Den smukke rosa velour får ethvert rum til at stråle med sit luksuriøse og elegante udtryk. Et subtilt diamantmønster på bagsiden af stolen tilføjer et ekstra touch af glamour og stil.

Men Lausanne Barstolen er ikke kun en fryd for øjet – den er også en sand fornøjelse at sidde i. Den generøse polstring sikrer en behagelig siddeoplevelse, uanset om du nyder en hyggelig aften med vennerne eller læser din yndlingsbog i ro og mag.

De sorte ben skaber en kontrast til den bløde rosa velour og giver stolen et moderne og stilfuldt udtryk. Lausanne Barstolen passer perfekt til enhver elegant indretning og vil med garanti tilføre et strejf af sofistikeret charme til dit hjem.

Det er ikke blot en barstol, det er et kunstværk, der fortjener at blive beundret. Lad Lausanne Barstolen være det smukke og funktionelle statement piece i dit hjem, der fanger alles opmærksomhed. Giv dig selv den luksus at nyde Lausanne Barstolen fra House Nordic, og lad den skabe en stemning af eksklusivitet og komfort i dit hjem.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Lausanne Barstol i Rosa Velour, House Nordic, new”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.